Gott nytt år!

w

d

h


Gott Nytt År På Er!!!!!







Gott Nytt År Önskar: Felicia & Amanda!!!


Grym dag!

Har haft en underbar dag tillsammans med Felicia. Vi gick på stan och skrattade typ hela tiden. Men hon köpte inget, eller jo ett paket tuggummi och kattgodis på Zoomarket. Men jag köpte sminkborttagningsmedel och en till eyeliner. Men när vi tittat runt ett tag på stan så åt vi lite på Mc Donalds, jag bjöd henne. Men sedan så hämtade mormor oss och vi åkte till Zomarket och köpte lilla Saga! En urgullig liten guldhamster. Hon är 3 månader. Så det har vart en kul dag!

s
Kan det vara Felicia?

a
Är detta jag kanske?

w
Vad är det för jävla min?

s

d
We togheter

Här är bilder på Saga:
a

s

x

Felicia imorgon!

Felicia Stenmark är här på Gotland! Imorgon så skall hon och jag gå på stan. Efter det så skall jag till zoomarket för att se på en ny hamster. Molly dog ju i somras och Herbert nu på julafton (RIP). Så det skall bli en kul dag imorgon. Skall försöka knäppa några kort på mig och Felicia imorgon.
/Amanda

 

g
Saknar er alla tre, Sjöängens Rimanda, Sjöängens Enya och Felicia Stenmark!

h
Saknar dig oxå Springer!


Orkade inte blogga igår

Hej!
Jag orkade helt enkelt inte att blogga igår... Inte idag heller. Så ni får förlåta. Jag bloggar imorgon.

Annandag jul

Nu så är det Annandag jul. Kändes konstigt att inte vara i skolan idag. Men ändå skönt. Har sovit nästan hela dagen men är fortfarande trött. Fast imorgon så skall alla kaniner få rent och jag skall kanske fixa mer i stallet. Tomas skall antagligen komma till helgen och fixa iordning det sista. Sedan så kan hästarna komma. Ska bli kul att få träffa Jurist igen, även Majja (Ja - hon stavas med två "J").
/Amanda
PS: Skall hitta USB-kabeln till kameran, sedan så kommer nya bilder att uppdatera med!

f
Denna gamla får duga idag


Kommer-inte-på-en-rubrik

Hej!
Idag så har vi haft julfirande tillsammans med Roger, Linda, Annie, Emelie, Nova, Tomas och Oliver. Linus och Viktor har kräksjukan så Johanna är hemma hos dem. Men vi åt supergod julmat till lunchen. Men annars så har jag slappat och sovit idag. Är jättetrött idag. Det är så skönt med jullov, fast det känns ändå som vi skall till skolan imorgon. Men jag skall kanske ut till Anette nu i veckan, ska kolla om Tinne vill följa med. Och vi skall se om vi kan ficka iordning stallet nästa helg. Men det går nog. Så kanske, kanske, kanske så kommer hästarna hit nästa vecka! Håller tummarna!
/Amanda

d


Julafton och Rip Herbert

Idag på julafton så somnade min hamster Herbert in. Begravde honom i närheten av vår andra hamster Molly. Så RIP Herbert!
Men idag så är det julafton, har fått massor utav fina grejer. Bl.a filmen Titanic som vi har suttit och glott på nu. Fick även Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. Sedan så fick jag även smink, pengar, godis, kläder, trisslotter och pengar att tanka på mobilen. Så det var ju kul!
Men ännu en grej som har varit mindre kul är att mamma har börjat med alkoholen igen...
Så min julafton har inte varit så himla bra...
/Amanda

God Jul & Gott Nytt År!!!!!!!




(Bilderna är lånade från google)


Ursäkta

Skrev ett inlägg igår men publicerade det tydligen inte. Ni får ursäkta.
Idag så slutade vi vid elvatiden och nu så är det äntligen jullov! Vi fick även betyg idag, jag blev godkänd i alla ämnen, fick mest E:n, men även några D:n och ett C. Jag är i vilket fall som nöjd över C:et.
Men när vi hämtat mina småsyskon så åt vi alla på den nya hamburgeresturangen Frasses. Det var supergott och jag rekommenderar det starkt. Efter maten så åkte vi till mamma. Vi fick öppna våra julklappar i förskott. Men eftersom hon skulle få min gamla mobil så var jag tvungen att öppna den nya. Men vi öppnade även julklapparna för att mamma ville det så gärna. Hon får ju inte träffa oss på julafton.
Men min nya mobil är en Samsung Galaxy S. Jättebra mobil. Fick även två extra baksidor i blå och vit så jag kan byta lite färg på mobilen. Men orginalbaksidan är svart såklart.
Här är en bild på den sortens mobil jag har, lånad ifrån google.

d


Sorry!

Jag är ledsen att jag inte bloggat på länge!
Jag har liksom inte haft något att blogga om.

Och imorron så är det äntligen sista dagen i skolan!!
Vi börjar kvart över åtta som vi alltid gör och så slutar vi klockan tio.
Sååå skönt.
Bloggar mer imorron.

Bye Bye!!

/Felicia<3


Svar på kommentar

Fick en kommentar ifrån en F.S om att Majja stavas med ett "j".
Men faktum är att denna ponny stavas med två "j". Till en början trodde jag att det var Maja med ett "j". Men Anette (ägaren) sa att det skall vara två "j", så det blir Majja.

Hinner inte skriva annat idag!
/Amanda


Kommer inte på en rubrik

Hej!
Idag så var det lång skoldag, men den var ändå rätt okej. På svenskan så såg vi på film, på matten så hade vi ett lätt terminsprov som kom helt oväntat och jag fick sluta en timme tidigare ifrån syslöjden. Så det var kul! Tryggve gick också fort. Vi pratade och pratade och tiden flög iväg. Efter det så var jag med Felicia, vi åt först på Sibylla och sedan så gick vi hem till mamma en stund. Kul att hälsa på henne för en gång skull. Vi var där ett bra tag, fick både läsk och choklad. Längtar tills jag får flytta hem igen.
Men efter julen så skall vi få hem Jurist och Majja till mormor, tagga!
/Amanda

d
Jurist

e
Majja


Ny header

Nu har vi äntligen uppdaterat med en ny header. Hoppas att ni gillar den!


Hej!

Förlåt för att mitt bloggande inte varit på topp, orkar nästan inte att blogga varannan dag, men jag skall försöka bli aktiv igen.
Igår så var det sista ridningen, vi red barbacka och jag hade Sessan (Princess Nova). Det var jättekul och hon var så mjuk och när vi galopperade så kändes det nästan som om man flög. Det var verkligen underbart! Men jag längtar tills vi tar hit Jurist och Maja (Eller Kula).
Men Bella blev tyvärr inte dräktig, så jag parade om henne idag och det gick hur bra som helst. Denna gång så blev det med Cola. Men det skall nog bli nått för hon var verkligen brunstig. Så det blir nog små bebbar om en månad!
Imorgon så skall jag städa lite i det blivande stallet!
Hejdå!

e
Gammal bild på Zezzan

d
Väldigt gammal bild på Princess Nova


Bra dag!

Idag har dagen vart jättebra! Vi började 08.50 med simtest på Solberga. Sedan så åkte jag till tandläkaren. Så idag hade jag samanlagt 3 lektioner! Så det var skönt!

Sjuk

Gick hem ifrån skolan idag efter SO:n, missade bara syslöjden som var efter det. Mådde inge bra alls. Sura uppstötningar och så kände jag mig inte heller frisk. Får se om jag kommer i morgon. Men jag skall åtminstone försöka.
/Amanda

Kommer-Ej-På-En-Rubrik

Nu så sitter man här i soffan igen och gör ingenting. Idag så var det ridning och då så red vi barbacka Cadrill. Det var suuuper kul!! Jag fick rida Pysen och han var jätte pigg idag fast att han annars brukar vara ganska seg.

Jaja, imorron så är det skola igen och vi har träslöjd, det är nog det roliaste på hela dagen. Men nu har jag inte mycket mer att skriva så:
Bye Bye!

/Felicia<3


Påväg att bli sjuk

Usch, tror att jag är påväg att bli sjuk. Känner mig inte bra alls. Superförkyld, huvudvärk och nästan död. Men jag vill verkligen inte bli sjuk igen. Har några onprov att göra och jag vill veta om jag blev godkänd på italienskaprovet eller om jag måste plugga inför ett omprov till. Men jag håller tummarna på att jag klarade det! Klarar inte ett omprov till! Fast jag får väl plugga mer inför prov för att slippa få omprov. Det är ju liksom mitt eget fel om jag får omprov. Men till nästa termin så skall jag satsa mer på skolan, skolarbetet och allt sådant. Vill verkligen ha bra betyg! Fast egentligen så är det ju slutbetyget i nian som är det viktigaste. Fast jag vill bli godkänd nu också.
Men nu är det slutpratat om sjukdomar, omprov, betyg och skola!
Idag så har jag rengjort hos kaninerna, försökt mocka hagen men det var typ omöjligt! Sedan så har jag också vart regelbundet och kontrollerat Bella för att se om det kommit några bebisar. Men det kommer nog inga idag. Det är ju troligast mellan måndag-onsdag som de kommer. Annars så blev hon väl skendräktig och det vore verkligen synd.
Imorgon så är det skola igen, antar att det blir en lång och dryg dag som vanligt. Men måndagar brukar ändå flyta på bra och efter det så är det ju Tryggve. Får se om jag orkar. Det har ju blivit värre med mamma och Robban (hennes kille som också dricker). Robban fick en hjärtinfarkt och ligger på sjukhus. Mamma har börjat få magsår och i torsdags när hon blev hämtat utav ambulans så hade hon en början på en stroke! Men det är ju kroppen som säger emot mot alkoholen nu. Mamma har även ramlat av cykeln då hon var onykter och är tydligen rätt så mörbultad.
Det var allt!
Hejdå!
/Amanda

Taggad

Bella har nu vart dräktig i 28 dagar! Vilket innebär att hon kan få ungar när som helst. Men troligtvis blir det mellan måndag-onsdag. Fast jag går ner dit nästan en gång i halvtimmen känns det som. Haha! Men om hon blivit skendräktig så är det ju såklart väldigt synd. Men då får vi para om henne och vänta ännu längre, så det skulle ju bli trist om det blev så
Idag så har jag slappat och sovit typ hela dagen, är så fruktansvärt trött och jag tror nästan att jag är påväg att bli sjuk, är även förkyld.
Men imorgon så blir det arbete, skall mocka hagen, rengöra kaninburarna och en massa annat.
Hejdå!
/Amanda

Hejsan allihop!

Hej!
Idag så var det nästan onödigt att gå till skolan. Vi hade bara två lektioner. Hemkunskap och matte. Efter matten så skulle vi ha haft idrott, men det var inställt eftersom det var Vollybollturnering. Efter det så skulle vi ha haft lunch och sist utav allt SO, men det var också inställt och vi fick beting. Så vi slutade efter matten. Väldigt skönt!
/Amanda

Hann inte blogga igår

Som rubriken säger, hann inte blogga igår. Först på junis så var vi på Uncle Joe´s och spelade bowling och åt pizza. Väldigt kul! Sedan så var jag och såg på Sorén i skolan. Så det var en helt okej eftermiddag och kväll. Fast det var lite tråkigt att gå själv på Sorén.
Idag så har det vart en normal dag, eller på idrotten så slog Sandra till mina glasögon så de blev helt snea och pappa fick komma med mitt andra par. Så efter skolan så åkte jag och mormor till specsavers och fixade till dem, samt de andra som satt lite spänd. Men du är allting som det ska.
/Amanda

e
Jag ser fan ut som en mupp

NEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!

Idag så har jag varit hos tandläkaren och lagat ett hål.
Det var INTE kul! Först så hade jag utan bedövning men det ilade för mycket så jag tog
bedövning ändå. Jag kommer aldrig glömma hur obehaglig känslan va när det ilade!
Och jag låg spänd typ hela tiden för att jag var så närvös.
Men första bädövningssprutan hjälpte inte så jag fick ta en till.
Det låter så obehagligt när dom borrar!!

Men det värsta är att jag måste dit igen imorron för att jag ska
laga en till tand! Och då måsta jag typ göra om allt igen!!!
/Felicia O~O


Helt slut

Skoldagen har varit lång och dryg som vanligt, fast jag har ju ändå vart med Tinne och Sandra och lite med Lisa och vi har haft kul. På svenskan så skall vi redovisa om droger. Jag, Tinne och Martin är en grupp och vi har alkohol och vi läste igenom lite papper om alkohol och jag blev typ helt hög och typ garva sönder. Men skoldagen har varit helt okej.
Tryggve gick jag inte på idag, kände att jag behövde ta det lugnt nu efter allt som hänt med mamma - igen. Dessutom har jag pluggat matte.
Vi skall se om jag och Tinne kan komma och provrida en andra gång och då nästa helg, altså inte nu i helgen utan helgen efter den. Då skall jag eventuellt rida Maja och Tinne Kula. Men det blir nog Maja som jag tar med hem tillsammans med Jurist. Hon är inte så stor och supersöt.
Men vi får se.
Hejdå!

g


Jurist & Busan

Hej!
Idag så var jag och Tinne som sagt hos Anette och red. Jag fick såklart rida Jurist som vi antagligen skall låna. Han var väldigt pigg men extremt snäll! Han gör allting som man ber honom, hoppa, trava, galoppera, skritta, stanna - ja allt. Han är verkligen en speciell häst med en egen personlighet. När vi kom tillbaka efter den underbara ridturen så skulle jag hoppa av och fotografera Tinne. Jurist som inte ville stå still vandrade runt mig och precis när jag fotade Tinne så lade han sig ner och rullade sig! Med sadel och allt, men det gick ju inte, men bilden tog jag på Tinne och tog även upp honom. Den busen.
Tinne red det dräktiga stoet Busan, en pigg men tjock tjej. De passade verkligen ihop. Hoppas att jag snart få komma dit igen. Men det var verkligen toppen!
Bilder!:

g
Den suddiga bilden på Tinne & Busan, fet häst va? Trots att hon inte skall föla förens i maj!

g
Jag och älskade Jurist

d
Tinne kramar Busan

g
Me and Jurist

g
Tinne & Busan

f
Jurist

d
Busan

d
Jurist

e
Maja, förmodligen hon som kommer med Jurist

e
Casper - den allra första hästen jag red på
/Amanda


Förlåt!

Jag är jätte ledsen att jag inte har skrivit på länge.
Jag har liksom inte haft tid.

I onsdags så var det dansuppvisning och det var jätte kul!
Vi uppträdde med två danser.
Och det var ju sista gången för den här tärminen så efter att vi hade kört den sista dansen så fick
vi som uppträdde en liten disco-boll kan man säga och en polkagris!

I torsdags så var det en helt vanlig tråkig dagO_o

I fredags på elevens val så var jag och tre till inne i grupp-rummet
och i stället för att jobba med det vi skulle göra så kollade vi i våra pärmar som vi
har haft sen vi började skolan och det var jätte kul!!

Och igår så hade lillasyrran kalas och jag och Eden fick hjälpa till.
BORING!
/Felicia:)

Här kommer lite roliga bilder:


Var är maten!!



Kolla vilka snygga kinder jag har.


(Det här är Eden)


Hallå?


Hallå kan någon släppa ut mig??!


Är jag snygg från det här hållet, eller kanske andra??


Tra,la,la,la,la nu ska vi se här....


Ridning med Tinne!

Hej!
Idag så skall jag och Tinne ut till Anette och rida de hästar som jag då förmodligen skall ha i januari! Det skall bli kul. Har inte ridit med Tinne på mer än ett år och sist när vi red tillsammans så turades vi om på Enya. Men det skall bli askul! Pappa skjutsar hit och hem henne, men det gjorde inget för henne att åka med honom själv. Men till och från Läbro så åker vi tillsammans. Dom kommer om ungefär 45 minuter och jag sitter och taggar nu. Jag skall även få se Tinne i ridbyxor för första gången.
Men det är lite sorgligt idag, för idag åker Russel hem. Fast vi får ju antagligen hästar om en månad. Så der gör inte så mycket. Men jag kommer att sakna honom
Några gamla bilder på Tinne ifrån förra året:

tinne
Tinne ♥ O'boy

vem? -jo tinne!
Yeah, Tinne med dold identitet.

dha
Tinne på Caramell

tinne mosar sandra
Tinne kills Sandra

d
Denna bild är från i år.
/Amanda

Hann inte blogga igår

Igår på ridningen så skulle vi ta det väldigt lugnt eftersom hästarna nyss vaccinerats och då skall de inte ansträngas. Så vi red barbacka! Hur härligt som helst! Men vi skrittade nästan bara. Men några fåtals travsteg blev det allt. Eftersom Felicia inte var där så red jag Zolito som hon har! Älskar att rida barbacka på honom!

Idag så hade vi SO prov och det var busenkelt! Efter skolan så cyklade jag hem som vanligt och åkte ut till mormor.
På Söndag skall jag till Anette och rida, Tinne skall följa med mig dit. Det skall bli jättekul. Jag ska alltså provrida och se vilka hästar som kommer hit i januari som vi skall låna!

RSS 2.0