Förkyld :(

Usch! Har fått en superäcklig förkylning.
Hatar att va förkyld!
Idag så var det kort skoldag, ganska kul. Efter skolan så följde jag med Felicia hem och började må ännu dåligare. Så jag orkade helt inte att gå på junis. Men jag blev tvungen att åka in till stan för det var en sak jag behövde köpa. Men jag var snabbt därifrån och när jag kom hem så la jag mig direkt i soffan. Ångrar att jag gick på stan, även om det var ett måste, fy på lilla mig!
/Amanda

Rubrik

Idag så var man hos Felicia och Citrus. Det var kul. Hon provade att rida Citrus medans jag ledde honom och det gick väldigt bra. Så vi tog en sväng i skogen.
När jag var hemma så fick kaninungarna en mysstund med mig, mormor, Daniel och Ronja. De somnade hela tiden. Så gulligt!
a

d

d

s

d

Felicia imorgon

Imorgon så skall man till Felicia och Citrus! Det skall bli kul. Speciell då man åter blivit besviken denna helg. Dels för mamma och för att Tomas inte höll sitt löfte utan kommer nästa helg och sätter upp boxarna. Så två veckor till måste jag vänta på hästarna :(.
Idag så har jag myst väldigt mycket med kaninungarna. Ronjas kompis, Nikki, som har varit här blev helt förälskad i Curry (den gråa). Så de har ju fått väldigt mycket uppmärksamhet.
Men vid fyratiden så åkte vi in till stan för att skjutsa hem Nikki, efter det så åt jag, mormor och Ronja på Frasses. Göttgött!
d
Felicia och Citrus
q
Dem igen
n
Jag och Citrus

Hej

Varken hann eller orkade blogga igår.
Men idag så har jag både tid och ork, fast jag vet inte riktigt vad jag skall skriva, hehe. Jag tänkte ju se "Da Vinci-koden" men missade början och jag har typ inte sett den på evigheter så fattar jag ju liksom inget.

Kaninungarna mår bra, tjocka och fina är de, alla utom Timjan (den svarta) har öppnat ögonen. De är verkligen bedårande och de växer så det knakar. Man ser skillnad från dag till dag och de lär ju krypa ur boet snart. Men den vita kommer heta Chili om det är en hane och Mynta om det är en hona. Men de andra behåller sina namn, ovasett kön.
/Amanda

s


Kommer-inte-på-en-rubrik

Hej!
Skoldagen gick väk relativt snabbt. För det mesta var det roliga lektioner. Men maten var hur äcklig som helst, PANNKAKOR! Så jag fick leva på morötter, sallad och knäckebröd - mums.
Efter skolan så åkte jag hem till mormor, vi lämnade även av Felicia hos hennes farmor. Skall eventuellt dit på söndag och hjälpa henne med Citrus.
/Amanda
w

Så himla trött

Är så fruktansvärt trött! Även om vi hade sovmorgon så är jag helt slut nu. Men det är ju ändå snart helg igen. Jag hoppas verkligen att Tomas kommer i helgen och fixar boxarna, han har ju lovat. Fast man vet ju aldrig, vissa har ju svårt att hålla löften. Men jag saknar verkligen Jurist och Majja. <3
Idag så var det kort skoldag och junis nu på eftermiddagen. Kul som vanligt.
/Amanda

d


Ridning

Idag så var det ridning. Det var jätte kul!
Jag fick äntligen rida Impuls!! Han var ganska pigg, men när vi skulle galoppera så
travade han bara så jag la till spöet och då sparkade han bakut och blev jätte pigg!!
Men det var kul!

Bye Bye!!

/Felicia<3


Rubrik

Hej!
Idag så blir kaninungarna en vecka gammla. De har verkligen vuxit. Men jag börjar fundera om Chili skulle kunna vara rysstecknad eftersom öronen har blivit mörka. Men vi får helt enkelt vänta och se. :)
Imorgon så är det skola igen. Ganska trist. Men måndagar brukar gå relativt fort.
Idag så skall man väl fortsätta städa i det blivande stallet. Tomas kommer i varje fall nästa helg och bygger upp den andra boxen och veckan efter det så kommer Jurist och Majja!

a
Bebisarna

e
Majja

d
Jurist


Jippi!!

Ja! Idag fyller jag ältligen år!!


to myself :)

/Felicia <3


Sorry

Blev så sent igår så jag hann inte blogga som jag egentligen lovat. Men ridningen var otroligt kul! Fick Zolito och han var verkligen jättepigg.
Har kikat på kaninungarna idag. De har utvecklats en hel del och börjat få päls, är ganska säker på vilka fäger det är, vit, svart, madagaskar och zobel blå.
De öppnar snart ögonen också. Nästa vecka så kravlar de förmodligen ur boet. Är väldigt förväntansfull.

w


Förlåt för dålig uppdatering

Sorry orkade inte blogga igår. Gick hem ifrån skolan med extrem huvudvärk och låg helt utslagen i stort sett hela kvällen.

Så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen.

Ikväll så börjar ridningen igen! Längtar så enormt mycket. Hoppas att jag får rida Zolito.

Bloggar mer ikväll, sitter i datasalen just nu så jag kan inte skriva mer.

/Amanda


Ursäkta!!

Jag ber om ursäkt att jag inte har skrivit på länge!!
Har haft lite problem med nacken och så. Jag längtar till i sommar när jag får se Amandas
kaninungar!! Den svarta är jättesöt på bilderna!! Jag har också lånat "Om jag kunde drömma" (första Twilight boken). Ja det får bli ett kort inlägg idag.

Bye Bye!

/Felicia<3


Sjuk

Hej, mår inte bra ikväll. Börjar typ bli magsjuk. Men jag hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan gå till skolan.
Kaninungarna lever fortfarande. Tjocka är de också. Två utav de rosa har blivit övervägande blåa/gråa. Förhoppningsvis blir de helt blå/grå och då blir dem förhoppningsvis blå zobel. Har även kommit på ett tema till kullen: Kryddor! Kommer döpa dem till Curry, Chili, Kanel och Timjan.
Bilder på dem, 2 dagar:
k
Suddig bild på alla fyra
g
(Visst är de äckliga som nyfödda?)
h
Den svarta
h
Liten tjockis
h
Den enda som är helt rosa :)
/Amanda

Trött

Är helt slut ikväll. Lång skoldag och efter det tryggve. Väcktes klockan halv sex utav mormor. Min hamster Saga hade rymt igen och var nu på undervåningen. Men efter tio minuter så var hon i säkerhet i buren. Så jag bytte om och gick ner till källaren för att kontrollera boet. Bella hade dragit av mer ull under natten och bäddat in dem. Så jag grävde fram den lilla högen och plockade upp alla ungarna, med plastpåsar på händerna för att förhindra att ungarna och boet får min doft då honan kan bita ihjäl ungarna då. Men alla fyra var tjocka och fina. De har redan stulit mitt hjärta! Men den svarta har jag fattat lite tycke för. Men jag lade även märke till att två utav de rosa ungarna var en aningens grå/blåtonade. Så det skall bli spännande att se vilka färger som dyker upp. Så än så länge går allt bra. Längtar tills de kryper ur boet, men det är ju en evighet tills dess.
Bild på dem blir det imorgon, hann inte i morse.
/Amanda

Kaninungar!

Hej!
Har varit hos Felicia och Citrus idag nu. Kul var det oxå!
Men jag är extremt lycklig just nu! För idag så födde Bella fyra små kaninungar. Tre rosa och en svart. Skall bli spännande att se vilka färger de får. Den svarta blir såklart svart, men vad kan de rosa bli? Spännande, spännande!
Bild på boet som duktiga Bella gjort. Dragit en massa hår oxå. Ungarna ligger under håret såklart. De har även ett hus. Men det lyfte jag bort när jag tog bilden och kollade hur många det var:
s
Där under så ligger de små liven!
d
Jag och Citrus, suddig och miffad bild
q
Felicia & Citrus, nu såg han visst glad ut.
/Amanda

Citrus

Hej!
Idag så blev det visst ingen storstädning utav stallet. Åkte till Felicia istället och hälsade på hennes låneponny Citrus. Han är jättefin. Värsta biffen som Jurist. Men nu längtar jag ännu mer efter Jurist och Majja (ja hon stavas med två "J"). Men den första helgen i februari så skall de vara här!
Imorgon så skall jag till Felicia och Citrus igen. Ser fram emot det. Har inte ens rört vid en häst på flera veckor så jag typ knarkade hästlukt idag. Haha :)
d
Felicia & Citrus, fotograf: Jag såklart :)
/Amanda

Kommer-inte-på-en-rubrik

Hej!
Igår så hade jag ingen lust att blogga, därav den dåliga uppdateringen.
Men idag så skall det blivande stallet storstädas. Tänkte mocka det sista utav hagen, men nu så har det kommit snö och allting är fastfruset. Så en storstädning utav stallet står väl på listan idag då. Längtar tills jag får hit Majja och Jurist. Felicia har ju fått sin låneponny Citrus hem till sig. Och jag måste vänta till Februari :(... Men Bella har varken boat eller nått och idag, är fortfarande tveksam om hon är dräktig. Men vi får bara vänta och se.

d


Bio med Felicia!

Hej!
Idag så var jag och Felicia på bio. Vi skulle ha sett "Alvin och gänget 3" men när Felicia skulle boka platser igår så visade sig att den bara går i helgen. Lite tråkigt. Så jag ville se "The darkest hour" men den gick försent. Så tillslut så blev det Sherlock Holmes-filmen. Fattade inte ett dugg men det får gå!
/Amanda

Orkar inte blogga idag

Orkar inte blogga idag...

Kul eftermiddag!

Hej!
Idag så var man tillbaka till skolbänken. Men det var inte så himla farligt. Kort dag och även sovmorgon. Som vanligt på tisdagarna. Lektionerna var även roliga. Vi körde spel på matten. Läste på både engelskan och svenskan. Gjorde en asenkel labb på kemin och övade på låtarna under musiken, det är olika grupper och varje grupp skall framföra en låt. Vår grupp är typ den största, det är jag, sandra, felicia, helina, tanja, martin, hallin, rikard och typ simon. Men vi skall spela och sjunga california king bed.
Efter skolan så gick jag och Felicia på stan. Jag hjälpte henne att kolla på kläder. Själv hade jag typ inga pengar med mig och hade bara råd att äta på Mc Donalds när vi var klara. Men det går ingen nöd på mig. På torsdag skall vi eventuellt på bio!
Har även fått goda nyheter om bella. Hon har börjat bära halm och troligen börjat boa. Så jag håller tummarna på att hon får bebisar!
e
en utav Felicias kaninungar, snöboll, ca 8 veckor nu tror jag, hane. Han är tillsalu, så är du intresserad så skicka en kommentar.
s
Tinne när vi sov över
w
Min lillasyster Ronja
e
Bella!
/Amanda

Sorry

Var med Tinne igår och orkade därför inte skriva på bloggen. Ville hellre vad med henne.
Men vi har iallafall haft grymt kul! Vi har typ bara skrattat. Men idag så mockade vi hagen. Lyckades göra klart halva hagen. Nu skall jag bara ta andra halvan i helgen. Blir lite att göra nästa helg. Bella får förhoppningsvis ungar då, jag skall till Felicia och hälsa på henens låneponny Citrus och fixa i det blivande stallet. Tänk att snart kommer Jurist och Majja! Tagga!
/Amanda

Hann inte blogga igår

Hann inte blogga igår, så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen. Men nu så uppdaterar jag! Skall försöka att bli mer aktiv men jag har faktiskt ett eget liv att leva och det är inte på internet och på bloggen, men ändå, skall försöka bli mer aktiv.
Idag så har jag bara slappat. Gått en promenad och snackat med Tinne i telefon i typ en timme. Men imorgon så kommer hon äntligen hit. För snart sliter jag håret av mig pga "Tinneseparatångest", haha!
Men det skall bli så grymt kul!
w
Utsikt från balkongen
f
Annie
e
Jag och Felicia Stenmark, bilden togs i torsdags när vi bowlade.
/Amanda


Bowling

Hej! Idag så var det sista gången man träffade Felicia Stenmark innan sommaren. Hon åker hem imorgon. Lite synd men det har iallafall vart kul att träffa henne. Men nu så längtar jag till sommaren!
Taggar också inför söndag då man får träffa Tinne igen. Mormor har ännu inte kollat med Anette och det måste hon göra imorgon! Måste få rida igen. Håller på att bli tokig!
Men åter till dagen, vi spelade iallafall bowling. Med oss var såklart hennes lillasyster Elda, hennes farmor och hennes kille som vi kallar för Crille (Kille-Crille, det rimmar) och även hennes kusin Oliver var med. Oliver vann, jag kom tvåa, Felicia trea och Elda sist.
/Amanda

Romabadet

Idag så var vi vid Romabadet. Vi gick såklart den där banan. Den var rolig men man gled ner i vattnet typ hela tiden. Den kunde dock varit lite svårare men det får väl gå. Jag gick den flera gånger. Men eftersom jag ramlade ner i vattnet hela tiden så fick mina småsyskon, Daniel och Ronja, dra upp mig gång på gång. Haha! Efter det så fick vi glass. Gott!
Imorgon så skall jag bowla med Felicia Stenmark. Hon åker hem på fredag morgon. Så vi måste passa på att va en sista gång!
Mormor har fortfarande inte frågat Anette om jag och Tinne kan rida där på Söndag. Men jag fortsätter att hålla tummarna!
g
Saknar dig killen. Men om några veckor så kan vi ta hit dig! ♥♥♥

d
♥Jurist♥

f
I♥U
g
Tinne rider såklart denna härliga, tjocka tjej!

d
Kramis kramis

d
Suddig bild på lilla (tjocka) Busan

e
Majja då såklart som oxå ska komma hit (Ja hon stavas med två "J")

Förlåt för alla dessa gamla bilder. Hade inga nytagna att uppdatera med idag. Men det får väl gå för denna gång!
/Amanda

Har skaffat lugg

Idag så var man och klippte sig. Vade att klippa lugg idag, nu så syns iallafall inte min virvel. Fast hon fick ta lite utav håret för att göra det lite tjockare, fast det syns knappt, så det gör inget. Men Tinne skall nog komma hit söndag-måndag, skall bli grymt kul. Mormor skall även kolla om vi kan rida på söndagen hos Anette. Jag tar såklart Jurist och Tinne Busan. Så jag håller tummarna på att hon är ledig då!
w
Fuckad min
/Amanda

Rubrik

Hej, har inte orkat uppdatera. Har hänt lite tråkiga saker och jag har inte orkat skriva då. Det beror på att min mamma, onykter som alltid fick för sig att hoppa ut genom ett fönster och ta livet av sig. Så jag har varit lite deprimerad och har då inte orkat skriva inlägg. Så ni får ursäkta för denna oaktivitet.
Idag så var Felicia Stenmark och hennes lillasyster Elda här. Ronja var såklart med Elda och jag med Felicia. Vi hade väldigt roligt. Men tiden gick så himla fort! Det första vi gjorde jag att hälsa på lilla Saga som bet mig i fingret, aj, sedan så hälsade vi på alla kaninerna samtidigt som de fick mat. Efter det så gick vi upp till Carina för att hälsa på deras tre hästar. Morrison, Nema och Bravette. Fast dom var inte ett dugg intresserade utav oss så vi gick hem igen. Då var det redan dags för fika. Vi fick julmust, chokladkakor, lussebullar och vanliga bullar, mums. Efter det så hade vi dötråkigt så vi såg på den sista Harry Potterfilmen som vi hade sett i somras på bio. Vi skrattade typ ihjäl oss. Som vi även gjorde i somras på bion. Men tyvärr så skulle hon åka hem vid fyra. Men jaja, vi skall hinna ses en gång till innan de åker hem. När vet jag inte riktigt. Men förmodligen i helgen...:(...

Söndag-Måndag så skall Tinne kanske sova över. Håller tummarna på att det går. Börjar få "Tinneseparatångest"!!!

w
Sötnosen Cola

y
Suddig bild på tröttishamstern saga

Men det var allt för idag. Imorgon så skall man till frisören. Bara klippa ytterst på topparna - vill ha långt hår! Fast det är ju bra att klippa topparna, annars blir håret så jäkla slitet och fult.
/Amanda

Hallu!

Hej jag hade lust att skriva på bloggen men jag vet inte riktigt vad jag
ska skriva om.:) Men jag är inne på lite sidor och kollar och fixar.
Jag lyssnar också på musik.

Lite bilder från sommaren:

r

Flummiga
Hur *** Ser jag ut!

e



s
Saknar dig Rimanda!!

e
Saknar dig också Springer!!!!

Åh Vad jag längtar till sommaren!!!

/Felicia<3


RSS 2.0