Onsdag

Hej!
Idag så hade vi fysikprov och men det gick väl och sket sig, men det går ju att göra omprov om man skulle misslyckas. Men skoldagen har väl ändå vart okej!
Just nu så är jag hos mormor. Bella mår bra och har blivit ännu tjockare och jag tyckte nästan att jag kände små knölar på hennes mage, så förhoppningsvis är det små kaninbebisar.
/Amanda

Oj, VÄLDIGT OAKTIV!

Har varit extremt oaktiv nu! Förlåt, det skall bättras!
Idag så var det kort skoldag, väldigt skönt, fast efter så hade jag omprov och det gick väl inte så bra. Hihi... Efter skolan så var jag med felicia och hälsade på hennes kaniner. De älsta ungarna är redan över tio veckor, oj vad fort tiden har gått! Sedan så de yngre är redan fem veckor och übersöta! Längtar verkligen tills Bella får bebisar!
/Amanda
Ps: Besök http://www.kaupungskaniner.n.nu/


Molle och Mymlan

♥För mindre än en halvtimma sedan så åkte Molle och Mymlan till sitt nya hem. Det kändes så himla bra med den familjen. De har redan hundar och kaniner och båda barnen och mamman är djurälskare, så nu vet jag att de får den kärlek som behövs. Men självklart så kommer jag att sakna dem och jag älskar dem utav hela mitt hjärta, men jag måste ta mitt ansvar, jag hade inte tid för dem och jag vill att de kommer till någon som kan ge dem den tiden. Jag kommer alltid att minnas dem och de kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Farväl mina älsklingar!♥

Woops

Hej, nu var det ett tag sen som jag skrev här på bloggen. Eller jag missade ju att skriva igår, men det var för att vi hade ridning. Jag hade Mr. Butler som förra gången. Det gick väldigt bra men han blev lite stark på slutet men jag kämpade på så gått det gick, mer kan man inte begära. Men det gick ju ändå bra.

Idag så är det äntligen fredag! Och mitt lilla marsvin Molle fyller 1 år! Fast imorgon så kommer någon för att titta på han och Mymlan för att se om de skall köpa. Jag har inte tid för dem längre så jag vill heller att de kommer till någon som har tid för dem. Så det känns ju bra. Men det är såklart lite ledsamt.
/Amanda


Breaking Dawn

Nu så har man nyligen kommit hem, jag och Felicia har ju sett den nya Twhilligtfilmen Breaking Dawn och den var asgrym. Längtar redan efter fortsättningen. Men vi var öven på stan och köpte lite kläder. Men bion var bäst, fast alla gick ut när eftertexterna kom, även om filmen inte var slut, för efter en stund så kom en liten bit till, men jag visste ju redan att man skulle stanna kvar eftersom Tinne, Sandra och Lisa redan hade sett den. Men som sagt så hoppas jag att fortsättningen kommer snart!
/Amanda

Kommer-Ej-På-En-Rubrik

Hejsan svejsan!
Idag så har man haft musik och då skulle vi göra "Idol Bilder" och skriva lite
 om artisten som vi valt och då skulle jag, Ida, Lovisa & Tove skriva om en artist tillsammans.
Och då valde vi att skriva lite om Rihanna. Men vi fick inte så mycket gjort för att vi gick in på google
och gjorde lite andra saker än vad vi skulle göra och det var JÄTTE kul!!:)
Så vi får nog fortsätta med den nästa vecka också:P
Vi har också haft idrott. Det var SUUPER tråkigt! Vi fick bara välja mellan pingis, badminton och mini-
tennis att hålla på med hela lektionen!
Jag, Tove & Lovisa valde badminton, det var kul i början men man trötnade ganska fort.
Jaja man kan ju inte alltid få som man vill.
Nu ska jag kolla lite på tv.
Bloggar mer i morgon.
Bye Bye!
/Felicia:)


Studiedag

Hej!
Idag så sitter man hemma eftersom vi har studiedag, härligt! Russel mår toppen och Bella har blivit tjock, hoppas verkligen att hon nu är dräktig.
Idag så har man inte gjort så mycket, jag har slappat, promenerat och städat ur hästboxen.
/Amanda

Förlåt Att Jag Inte Har Bloggat!

Hej!

Jag har liksom inte hunnit med att blogga och har inte orkat.
Igår så var det ridning och då fick man rida TinTin!
Det var barbacka och det hade jag längtat efter men det visade sig ganska
fort att han var ganska hård att sitta på. Man kände ryggraden!!
Men det gick bra ändå fast att man har skit ont i benen idag.
Och idag blev jag, Eden och ALine äntligen klara med manuset till en teater som vi ska spela upp
för klassen.
Och vår lärare är sjukskriven till den 4:de  December så vi kommer att många olika lrare fram tills dess.
Ja nu har jag inte så mycket mer att skriva så nu ska jag lyssna lite på
musik och kolla lite saker.
Bye Bye!!
/Felicia:)


Förlåt

Förlåt, orkar verkligen inte blogga. Det är därför mina inlägg blir bildlösa och tråkiga och det är därför jag glömmer skriva ibland. Men det har hänt lite saker och det har gått lite bergochdalbana. Jag är väldigt lycklig men också väldigt ledsen. Jag är ledsen för att mamma har kommit hem och börjat dricka igen, jag är ledsen för att min morbror inte bryr sig om mig längre, jag är lycklig för att vi kommer fixa boxar och att det sedan kommer hit två russ ifrån Annette - det var lite om varför jag är ledsen och lycklig.
/Amanda

Oaktiv

Förlåt för att jag vart så oaktiv nu under de senaste dagarna. Men jag har inte orkat blogga. Men nu skall jag göra ett nytt försök.
Under onsdag och torsdag så hade jag och Sandra jour i biblioteket. Vi hade faktiskt kul! Efter skolan på torsdagen så följde jag med Felicia och såg när hon red sin medryttarhäst Reva. Jag frös ihjäl! Dock så fick jag själv bara rida en liten bit... Men efter det så var det ridning på ridskolan. Red Mr. Butler! Han är verkligen otroligt snäll!

Idag så var skoldagen normal, efter skolan så gick jag, Ronja och mormor på stan för att jag behövde vinterstövlar och en jacka.
När vi väl var hemma hos henne så började jag pyssla med kaninerna, Bella har blivit tjockare! Hoppas verkligen att hon får bebisar!

Varför Alltid Jag!

Det är alltid jag som får ett NEJ
Det är alltid jag som inte får
Det är alltid jag som inte får höra
Det är alltid jag som inte får säga
Det är alltid jag som inte får göra
Det är alltid jag som är utanför och inte får vara med
Men varför just JAG!!

/Felicia:(


Kommer-inte-på-en-rubrik

Hej, är supertrött just nu. Har jätteont i huvudet och sura uppstötningar. Men jag har varit i skolan idag. Är supertrött just nu.
Hejdå!
/Amanda

Trött

Sov drygt 6 timmar inatt, höll på att somna hela tiden idag och hade ständigt huvudvärk - usch! På tryggve så var det bara jag och en tjej till. Vi såg bl.a på en film som heter Isblomma, ca en halvtimme lång och man kände ju igen sig en hel del i den...
Men nu skall jag sova, vi har sovmorgon imorgon och jag ska sova ut! Så godnatt!
/Amanda

e


Väldigt Oaktiv!

Jag är väldigt ledsen att jag inte har skrivigt så mycket på sista tiden!
Det har hänt lite saker och så har jag inte riktigt hunnit att skriva.
Men igår så var det ridning och då hade man längtat ihjäl sig för att äntligen få rida och
så var det teori! men men livet är inte alltid rättvist.
Idag så var väl dagen ganska bra mådde lite illa men ändå.
Och så var träslöjds lärare sjuk så vi fick ha SO istället.
Imorgon så är det musik och då ska vi fortsätta att kolla på världens konstigaste film "Trollkarlen
Från OZ".
/Felicia <3
Bye Bye!


Jag orkar inte mer.

Varenda gång jag tror att allting håller på att bli bra som kommer nått nytt som får mig att sjunka till botten igen. Det känns som om jag kommer att gå sönder. Det gör så ont och jag orkar inte hålla tillbaka tårarna längre. Jag har längtat, tjatat och drömt i fem år om det här och sedan så får någon annan min dröm. Jag orkar verkligen inte. Jag försöker att inte tänka på det och försöka ha ett liv, men det går inte, jag blir påmind om det hela tiden. Jag orkar verkligen inte, livet är skit och jag pallar inte mer.

Pepzii ♥ Bella = Sant

Ni kanske förstår vad rubriken innebär. Pepzii har parat Bella idag. Trodde inte att hon var brunstig längre men jag hade fel. De parade sig åtta gånger så nog lär hon vara dräktig! Så nu får vi vänta en månad och se om det kommer små bebisar.
Bloggar kanske mer ikväll!
/Amanda


Lite oaktiv

Är lite smått oaktiv, men jag är lite ledsen just nu. Så jag har inte riktigt orkat, men nu tvingade jag mig själv att ta mig i kragen och få ihop ett blogginlägg!
Idag så var jag hos tandläkaren hos en tandspecialist för att kolla om jag skall ha tandställning, vilket jag måste. Men inte förens till nästa höst för jag behövde växa lite till tyckte han. Men nästa höst så blir det som sagt tandställning för mig.
Ikväll så är det ridning. Sista gången som man har underbara lilla Zolito! Vi skall hoppa, det är ganska kul. Fast jag är fortfarande inte så säker på det. Men det börjar gå bättre.
Hejdå!

d


Jag hatar läxor!

FAN, FAN, FAN, FAN, FAN! JÄVLA BAJS SKIT LÄXA!
Har itelienskaläxa till i morgon och jag kan inte ett skit! Fattar ingenting nu när man försöker plugga! Det kommer gå åt helvete! VARFÖR HAR MAN ÄCKLIGA LÄXOR FÖR?! HATA, HATA, HATA, HATA, HATA!!!!!!


Hej!

Hej, skoldagen har varit lång och tråkig. På matten så fick jag fruktansvärt ont i magen och i huvudet, samt spykänslor och sura uppstötningar. Usch! Efter lektionen så gick jag till skolsköterskan. Fick en alvedon. Fick sedan ligga och vila och missade hela SO:n. Men jag kände mig jättedålig och jag skulle bergis ha spytt på SO:n. Men efter det så mådde jag lite bättre och gick på sista lektionen som var syslöjd. Det gick superbra!
Men på tryggve så kom magontet och de sura uppstötningarna tillbax. Så när jag vat hemma så tog jag en alvedom och gick och la mig i en timme. Sedan mådde jag bättre igen.
Får se hur det känns imorgon.
Godnatt!
/Amanda

Grattis Daniel!

Orkade inte blogga igårkväll, var helt slut!

Idag så blir lillbrorsan 11 år. Stort grattis!
Vi har såklart firat honom och då kom ju såklart Thomas, Johanna, Linus, Oliver, Viktor, Roger, Linda, Emelie, Nova och såklart lilla Annie! Det var faktiskt kul. Vi fick bl.a kladdkaka och julmust. Hur gott som helst!
Hejdå!

Bella

Idag så var SO:n som sagt inställt, väldigt skönt att sluta tidigare än vanligt. Men jag, mormor och Ronja åkte först och köpte korv med bröd som lunch eftersom jag inte åt lunch idag då. Sedan medans mormor handlade på willys så var jag och Ronja på zoomarket för att jag behövde köpa kaninpellets. Men efter att vi var klara så åkte vi hem till mormor.
Väl hemma hos henne fixade jag iordning Bellas nya bur som nu står i ladugården. Sedan så rengjorde jag hennes gamla hem och lät Pepzii flytta in där.

s
Bella i sin nya bur.

w
Söt kanin

w
Sötnosen min

e
♥♥♥Bella♥♥♥


Hej!

Idag så har man suttit hemma och haft tråkigt.
Jag har egentligen inte så mycket att skriva.
Men nu så sitter man och kollar på tv och holler på lite med datorn.
Och på söndag är det änteligen dax för ridning igen och jag hoppas att jag
får rida Artik igen! Jag tycker att är jätte bra att rida även om han kan vara lite seg.
Men nu ska jag fortsätta lite med datorn.
Hej då!
/Felicia:)


Hann inte blogga igår

Hej, igår så var det ridning och när jag kom hem så hann jag inte skriva här på bloggen. Men, men...
Ridningen gick urdåligt. Zolito vägrade lyssna på mina hjälper och fattade alltid fel galopp, fast det var fler som hade problem med det. Alltså vi skulle en trava några steg, fatta galopp och på kortsidan lägga en volt, sedan fortsätta i galopp några steg på den andra långsidan, bryta av till trav och sedan ställa sig sist i ledet - okej, dålig förklaring men ni får försöka fatta.
Idag så slutar vi vid halv tolv! För vi skall inte ha någon SO och jag går såklart hem på lunchen eftersom vi slutar därefter. Så då hämtas man utav mormor och Ronja och sedan skall man ut på landet igen.
Min lillebror Daniel fyller år nu i helgen också, så vi skall fira honom. Lite synd för jag ville ju att Felicia skulle komma med, men nästa helg kanske?
Men iallafall, nu måste jag dra, skolan börjar snart.
Hejdå!
/Amanda

h
Charlie

Hejsan!!

Just nu så sitter jag på kontoret till pappas jobb och bara slappar.
Jag har ju som sagt stukat mitt finger och man kan säga att det har haft typ alla färger ett
blåmärka kan ha. Nu är det lite blått och typ lite lila, rosa, rött på något sätt.
Och jag stör ming jätte mycket på att det ser så äkligt ut.;P
Det är fortfarande lite svullet men det får gå.
Det är ju inte så att man dör.:)
Ja nu har jag inte så mycket mer att skriva.
(P.S: Min pappa jobbar som kock.)
/Felicia:)


Guuuud vad jag längtar till sommaren!!


Kommer-inte-på-en-rubrik

Hej!
Skoldagen har väl varit okej, den var ganska lång och tråkig men det var inte så farligt. Italienskan var väl det allra tråkigaste idag, men jag försöker och kämpar på ändå. Tror inte att jag kommer att få ett så bra betyg inom det ämnet, men jag hoppas åtminstone att jag blir godkänd. Bilden var nog det roligaste på hela dagen, men min bild höll på att gå helt åt skogen men Marie lyckades rädda den så att nu är det inga som helst problem med dem. Nu så ser man på ett hur löjligt program som helst! Eller min lillebror tittar på det och han har TV:n just nu, bajs också. Hahahawha. Men jaja, det var väl allt, hejdå!
/Amanda

d


Sorry För Att Jag Inte Har Bloggat På Länge-_-

Hej jag är jätte ledsen att jag inte har bloggat på länge:!
Jag har tänkt att göra det men det har liksom inte blivit av.
Men i söndags så var det ridning och då fick jag rida Artik!!! (största hästen som går på lektionerna)
Jag har önskat honom typ 4 ggr och äntligen så fick jag rida honom!!

Och det bästa var att vi hoppade på lektionen!
Men det var ju några i min grupp som red B-ponnysar också,
så när vi som red större hästar skulle hoppa så så fick Kattis
höja hindrena. Och när jag skulle hoppa mitt näst sissta hinder så stukade jag
mitt lill-finger:(
Och det gör fortfarade lite ont.
Jaja det går nog över snart om det inte råkar vara brutet men jag tror inte det.
/FeliciaC:

e
Saknar dig Springer!!


Saknar er också jätte, jätte mycket Rimanda och Enya!!


e
Och så saknar jag ju Amanda så klar!!
Efter som att jag bor i Stockholm och Amanda på Gotland:(


Hej

Hejsan bloggen!
Skoldagen har vart kort och bra, mår mycket bättre idag.
Gick inte på junis idag, behövde hjälpa Felicia då det har hänt lite tråkiga saker så jag ville finnas där för henne. Tänk att idag så är det exakt 2 månader kvar tills vi parar Bella med Pepzii för att få kaninungar i februari. Längtar! Vi skall i varje fall behålla 3 ungar ur den kullen. En avelshona till mig och varsin kelkanin till Daniel och Ronja.
Saknar även lilla Russel. Han åker ju snart hem, lite sorgligt men det blir ju hästar i vår igen. Så jag överlever nog ändå.
Men nu skall man kolla runt på internet och dricka julmust.
Hejdå!

must


RSS 2.0