Pepzii

Hej! Har blivit sams med Felicia Pettersson igen!
Men hennes kaninhona har fått två ungar till och hon har redan fyra! Så hanen har ju parat om sig med henne några dagar efter att hennes första kull fötts så nu så tar jag handom hennes kaninhane Pepzii över vintern eftersom hon inte kan ha honom inne också nu när hon har en kaninmamma och sex kaninungar!!!
Men Pepzii trivs i sitt nya tillfälliga hem. Han skall ju flytta hem till Felicia i vår när hon har gjort sig av med fyra utav ungarna.
Bella mår bra, hon är hur kelig som helst! Hade henne ute en stund i rasthagen, men givetvis så kommer Zezzan och Bella blir livrädd. Så jag tar ur henne där ifrån och går någon annan stans dit Zezzan inte kan gå. Sedan så fick hon komma tillbaka till buren.
Efter kvällsmaten så utfodrade man alla fyra kaninerna och niu så måste vi ha höet och pelletsen en bit bort, så man får springa fram och tillbaka. Men tillslut så hade alla fått det som dom skulle ha. Charlie - ½ dl pellets, 1/3 morot, 1 näve gräs och ett knäckebröd. Bella och Pepzii fick lika - ½ dl pellets, 1/3 morot, 1 näve gräs och ½ knäckebröd. Cola fick ½ dl pellets och en morot.
Oj-värsta kanininlägget!
Hejdå!
/Amanda, Cola, Bella, Charlie och Pepzii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0